maanantai 1. toukokuuta 2017

Piirakka ala Mirka

Vuosia sitte Rasmuksen synttärijuhliin tein piirakkaa. Toiseksi piirakaksi valmistin perus parsakaali-feta piirakan ja toiseksi piirakaksi halusin jotain erilaista. Kaupassa mietin kauan, mitä piirakkaan työntäisin. Tein piirakan päästäni ja pistin tarjolle, ennen kuin itse edes kerkesin maistaa. Piirakka katosi alta aikayksikön. Kokeilkaa ihmeessä.

Piirakka ala Mirka:

kirsikka tai luumutomatteja 2dl
hunaja broileria 300-400g
valmis piirakkataikinalevy (suolanen)
juustoraastetta 2-3dl
kermaviili
american dippijauhe
purjoa 1dl
2 kananmunaa

Valmista pohja paketin ohjeen mukaan. (esipaista uunissa)
pohjan ollessa uunissa valmista täyte:

Lisää kulhoon paistetut broilerisuikaleet, pilkotut tomaatit ja purjo sekä 1-2dl juustoraastetta.
Sekoita keskenään. Lisää kananmuna ja valmiiksi purkkiin sekoitettu dippikastike (kermaviili+dippijauhe) Sekoita hyvin ja kaada esipaistetulle pohjalle.
Levitä nätisti ja ripottele 1dl juustoa päälle. Pistä uuniin. 200°c 30 min.







Herkuttelemisiin xoxo Mirka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti